Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Που πήγαν τα λεφτα...


...αναρωτήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου σε πρόσφατη περιοδεία του αναφερόμενος στα σκάνδαλα.Αυτό που αναρωτιόμαστε εμείς είναι αν απευθυνόταν μόνο στην Κυβέρνηση ή και στο εσωτερικό του κόμματός του. Δεν ξέρουμε τι έκαναν οι γαλάζιοι τις μίζες,τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πάντως,οι πρωην Υπουργοί σας, μάλλον θα τα έβαλαν στην τράπεζα να τα τοκίσουν για να τα δώσουν πίσω στον λαό τώρα που θα ξαναέρθουν στην εξουσία, κύριε Παπανδρέου...Και με τόσες καταθέσεις έπειτα από τόσων χρόνων διακυβέρνηση μάλλον η Ελλάδα θα ξεπεράσει εύκολα την οικονομική κρίση...

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ξεπέρασε τα όρια ο Γιαννόπουλος

Ο πρώην Υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος ξεπέρασε τα όρια σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Μια οικογένεια ζει τον πόνο της που ένα μέλος της περιφέρεται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος με μια σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι και ο κ.Γιαννόπουλος βρήκε ευκαιρία να μαζέψει ψήφους.
Ο αδερφός του τραυματία εξιστορούσε την περιπέτεια του αδερφού του που από το κέντρο Υγείας τον έστειλαν στο νοσοκομείο Λαμίας,από εκεί στην Λάρισα και πάλι πίσω Λαμία και τώρα ψάχνουν τρόπο να μεταφερθεί Αθήνα.

Ο κ. Γιαννόπουλος που από την πρώτη στιγμή όπως λέει επιλήφθηκε του θέματος ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν σωστά και η οικογένεια κακώς βγήκε στην τηλεόραση γιατί δεν είναι γιατροί και δεν ξέρουν... Συγνώμη κύριε Υπουργέ,άλλη φορα δεν θα μιλάμε θα αφήνουμε να μας λύνετε τα προβλήματα εσείς που ξέρετε. Και όταν επιλαμβάνεστε κάποιου θέματος να ενημερώνετε τους άμεσα ενδιαφερόμενους και όχι τα τηλεοπτικά πάνελ...

Θάψιμο στον Ρουσόπουλο...


Κυβερνητικοί βουλευτές τρείς στον αριθμό κουτσομπόλευαν χθες έξω από το κοινοβούλιο σχετικά με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.Ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος άνδρας του Μαξίμου δεν έχει καμία τύχη στο Υπόλοιπο Αττικής συμφώνησαν καθώς η περιφέρεια αυτή έχει πολλα χτυπήματα κατω απ τη μέση και οι ψηφοφόροι θέλουν προσωπική επαφή. Δεν φτάνουν οι τηλεοπτικές παρεμβάσεις για να εκλεγείς. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι εν λόγω βουλευτές ανήκουν στα "στρατιωτάκια" του Μαξίμου που συνήθως δεν σχολιάζουν αρνητικά κανέναν.

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Η στροφή της Καγιά στην πολιτική...

Το ακούσαμε κι αυτό... Ότι η νέα οικοδέσποινα του "Πρωινού Καφέ", Βίκυ Καγιά, αντί για την Πέγκυ Ζήνα ή τον Πασχάλη Τερζή επιθυμεί διακαώς να φιλοξενήσει στην εκπομπή της ως καλεσμένη την Μαριέττα Γιαννάκου. Άντε και τον Ομπάμα σου ευχόμαστε...

Μήπως το ενδιαφέρον για την πολιτική, η κ. Καγιά το απέκτησε από εκείνο το καλοκαίρι που εθεάθη να παραθερίζει σε νησί του Ιονίου παρέα με τον νυν υφυπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη; Απλώς ρωτάμε... μήπως;;;

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Τo τρίγωνο της συμφοράς στην Ν.Δ.


Σάλος ξέσπασε πρόσφατα με τα "καμώματα" του Υπουργού μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη όσο ήταν Υπουργός Παιδείας και την πολυτελή διαβίωση του ίδιου και της συζύγου του στα υπουργικά ταξίδια, προκαλώντας δυσφορία στην Κυβέρνηση. Η απορία πολλών ήταν πώς, αφού έγιναν πριν από καιρό, έβγαιναν τώρα στο φως. Όλοι μίλησαν για εσωκομματικά πυρά και δη από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος ως γνωστόν δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προκάτοχό του..

'Ομως ο συσχετισμός, ως προς την χρονική συγκυρία, είναι απλός. Ο βασικός γαλάζιος αντίπαλος του κ. Στυλιανίδη στην Κομοτηνή, Κυριάκος Μπαμπασίδης, είναι παντρεμένος με την νυν Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Νίκη Γκοτσοπούλου. Και μην ξεχνάμε ότι οι επόμενη εκλογική αναμέτρηση ενδεχομένως να είναι πολύ κοντά.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Πήγε χωρίς τον Βαγγέλη....

Καλέ δεν πήγε ο Βαγγέλης Βενιζέλος μαζί με τον Παπανδρέου στην επίσκεψή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης; Οι υπόλοιποι τοπικοί βουλευτές ήταν εκεί.

Υπάρχουν δυο εκδοχές. Κύκλοι του κ. Βενιζέλου λένε ότι δεν ειδοποιήθηκε ποτέ. Από την άλλη, οι άνθρωποι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν ότι είχε ειδοποιηθεί, αλλά έκανε ότι δεν κατάλαβε...

Αποκλείεται λέμε εμείς. Κάποια κατεπείγουσα δουλειά θα είχε... αλλιώς δεν θα συνόδευε τον αρχηγό;;;

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Πως τα φέρνει η ζωή...

Που να το περίμενε ο Καραμανλής ότι θα εξαρτιόταν από τον άλοτε σύμμαχό του Γ. Καρατζαφέρη η υπόθεση εκλογές. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ "τα έχει πάρει" με όσους λένε ότι έχει ήδη συμμαχήσει με την ΝΔ και δείχνει τα δόντια του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ της παραπομπής.
Ο Καραμανλής κάθε άλλο παρά σε εκλογές θέλει να πάει, αφού ξέρει ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τις χάσει. Αλλά και τι θα κάνει;

Πάντως, επειδή το μόνο που άκουγα στις διακοπές του Πάσχα είναι το αν θα γίνουν διπλές εκλογές στις 7 Ιουνίου, προς το παρόν αποτελεί πρόταση στελεχών, την οποία ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται υιοθετεί.

Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Πάσχα στη Μύκονο...


Στην Μύκονο έκανε και φέτος τις πασχαλινές διακοπές του ο "τέως" του πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ. Νίκος Καραχάλιος.Φαίνεται ότι η οικονομική κρίση δεν χτύπησε ακόμα την πόρτα του.Μοναχικό βέβαια το κλίμα βέβαια καθώς για ευνόητους λόγους έλειψαν οι πολιτικοί πασχαλινοί θαμώνες Άρης Σπηλιωτόπουλος,Έυα Καιλή,Γιώργος Βουλγαράκης και άλλοι.Όσο για το πολιτικό μέλλον του κ.Καραχάλιου τον "κόβουμε" για σύμβουλο του Τσίπρα καθώς ο τελευταίος που ξηλώθηκε από τον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ. Νίκος Ελευθερόγλου(κατείχε θέση Διευθυντή Τύπου της Ρηγίλλης) ανέλαβε το γραφείο Τύπου του Πάναγιώτη Φασούλα στον Πειραιά.

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Ψήφισε κουκούλα, πάρε... Εφετείο

Θυμάστε πριν από λίγο καιρό τον πονοκέφαλο που είχαν προκαλέσει στο Μαξίμου και την Ρηγίλλης οι δηλώσεις του Μυτιληνιού Βουλευτή Γιάννη Γιανέλλη ότι δεν προκειται να ψηφίσει κανένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης εαν δεν αποκτήσει η Μυτιλήνη Εφετείο; Ε , απ' ότι φαίνεται κι ο Υπουργός φοβέρα θέλει . Εν όψει του νομοσχεδίου περί "κουκούλας" ο κ. Γιανέλλης ενημερώθηκε αρμοδίως ότι το Εφετείο στην Μυτιλήνη θα γίνει σύντομα.
Για να δούμε θα ξεσηκωθούν και οι Ηρακλειώτες βουλευτές για να δουν κι αυτοί Εφετείο;

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

"Θα πάνε φυλακή"

Ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην "Real News", "προβλέπει" ότι θα καταλήξουν στην φυλακή τόσο ο Παυλίδης, όσο και ο εφοπλιστής Μανούσης.
Λέτε να τους βάλουν και στο ίδιο κελί;

Ποιός Υπουργός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει φυλακή ο Παυλίδης;...


...επαναλαμβάνοντας όσα είχε πει παλιότερα ότι κανένα κόμμα δεν ειναι κόμμα αγγέλων και όποιος παρανόμησε να οδηγηθεί στην φυλακή;

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Ο λόγος συνάντησης Παυλίδη-Μητσοτάκη

Τον επίτιμο Πρόεδρο της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη επιστκέφθηκε το πρόσωπο των ημερών Αριστοτέλης Παυλίδης. Τον ενημέρωσε για τις δύο υποθέσεις της ακτοπλοΐας γράφουν οι εφημερίδες.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο λόγος της συνάντησής τους ήταν άλλος. Ο πρώην Υπουργός σκέφτηκε να πάει στον Μητσοτάκη για να του φέρει γούρι!! Για να κλέψει λίγο από τη θετική αύρα και την τύχη του επίτιμου.

Τέλη , σε κόβω για ισόβια...

Τον "έφαγε" η Όλγα

Σάλος είχε ξεσπάσει μετά τις Βουλευτικές εκλογές του 2007 στο Ρέθυμνο. Ο υποψήφιος Κωστής Σχοινάς μέχρι την τελευταία στιγμή κέρδιζε την έδρα και μάλιστα με διαφορά, αλλά με την εισαγωγή των ψή φων των ετεροδημοτών έχασε...στο νήμα με διαφορά 39 ψήφων από την συνυποψήφιά του Όλγα Κεφαλογιάννη ( κόρη του γνωστού πρώην Υπουργού που καταδικάστηκε πριν λίγο καιρό σε δίκη σχετική με την υπόθεση των Ζωνιανών).
Οι σάκοι με τους ψήφους των ετεροδημοτών άργησαν να φτάσουν στον προορισμό τους, επειδή...έχασε τον δρόμο ο αντιπρόσωπος, τον οποίο αναζητούσαν για ώρα. Οι ψηφοφόροι του Σχοινά εξοργισμένοι μιλούσαν για νοθεία. Μάλιστα το θέμα αυτό θα πρωταγωνιστούσε σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων αλλά κατα περίεργο τρόπο πάντα τελευταία στιγμή "κοβόταν".
Κάπως έτσι "κόπηκε" και ο Κ. Σχοινάς (τέθηκε για ένα χρόνο εκτός Ν.Δ.), χθες αργά το βράδυ, με "δημοκρατικές" διαδικασίες. Στελέχη της Ν.Δ. χαρακτηρίζουν ως αδικαιολόγητη την διαγραφή του.Το αξιοσημείωτο είναι ότι πάλι το θέμα αυτό πέρασε "στα ψιλά" των Μ.Μ.Ε.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Ο προηγούμενος και ο επόμενος....

Υφυπουργός της κυβέρνησης σε εκδήλωση, ενώ μιλούσε έδειχνε με τα χέρια τον εαυτό του, αναφερόμενος στην τωρινή κυβέρνηση. Μέχρι εδώ όλα καλά...

Έλα όμως που μιλώντας για την επόμενη κυβέρνηση έδειχνε προς το μέρος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ! Αν ήταν μια φορά, θα λέγαμε κατά λάθος. Έγινε όμως τρεις φορές!

Το λένε και μόνοι τους πλέον....

Ο υφυπουργός είναι ο Θ. Ξανθόπουλος και ο βουλευτής ο Γ. Μαγκριώτης.


SYNC BLOGS

Κύριε υπουργέ, εις έτη πολλά!...

...στην ζωή σας, γιατί στο Υπουργείο σας, δεν το βλέπουμε (δεν υπονοούμε κάτι, απλά δεν έχει πολλά ψωμιά το κόμμα στην εξουσία). Σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλιά του ο Υπουργός Μεταφορών Ευρυπίδης Στυλιανίδης. Μαζί του ο "κολλητός" του Υφυπουργός Εσωτερικών Χρήστος Ζώης καθώς και άλλοι βουλευτές της κυβέρνησης.
Στην παρέα και Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, φίλα προσκείμενοι στην Ν.Δ. δημοσιογράφοι (Πυργιώτη, Κωττάκης κ.α.) και λοιποί παρατρεχάμενοι, συνέφαγαν σε χαλαρό κλίμα, με πολλά "gossip". Παυλίδης , οικονομική κρίση , Ολυμπιακή , δημοσκοπήσεις καθώς και οι συνήθεις αυλοκολακείες για το τιμώμενο πρόσωπο μονοπώλησαν την συζήτηση. Μέσα σε ένα φτιαχτό κλίμα αισιοδοξίας (ο ένας παρηγορεί τον άλλο, τάχα ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη) όλοι σκέφτονται την επόμενη μέρα. Είναι πλέον φανερό...
Όπως και να χει χρόνια σας πολλά Υπουργέ . Να τα εκατοστήσετε .

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Που είναι ο Υπουργός, οέο ;;;

Βρε παιδιά που είναι ο Γκιουλέκας; Απορία το'χουμε από τον ανασχηματισμό και μετά. Υποτίθεται ότι θα αναλάμβανε να βοηθήσει τον Καραμανλή στον δύσκολο επικοινωνιακό τομέα που υπήρχε αδυναμία (ενώ όλα τα άλλα πάνε τέλεια). Αλλά μόνο τον Αντώναρο βλέπουμε, ο οποίος έχει πάρει όλο το παιχνίδι πάνω του. Ψάχνει μανιωδώς ο Σαλονικιός να βρει καμιά ξεχασμένη επέτειο , του Αγίου Ονουφρίου π.χ. για να βγει στο γυαλί .
Τι να σε κάνω ρε καρντάση; Ο προιστάμενός σου έχει άλλο prestige… Μάλλον θα φταίνε οι συνήθεις κατατοπιστικότατες απαντήσεις που δίνει, του τύπου: “ Έχω ήδη απαντήσει για το συγεκριμένο θέμα “ ή “Oυδέν σχόλιο “ και γι' αυτό τον εμπιστεύται περισσότρο ο Καραμανλής .

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Σοκολάτα!!

Για την μητέρα της φοιτήτριας που παραπονέθηκε ότι μετά από τόση ταλαιπωρία δεν έδωσαν μια σοκολάτα στα παιδιά που γύρισαν, ας της στείλει το υπουργείο Εξωτερικών μια σοκολάτα... Παυλίδη, για να ηρεμήσει.
Είναι και επίκαιρη....

Προβληματισμός στο κυβερνητικό στρατόπεδο...


...για τον τρόπο που θα διαχειριστούν την δεδομένη "χασούρα" που θα έχουν από την υπόθεση Παυλίδη. Για άτυπη συμφωνία του πρώην Υπουργού με τη Ρηγίλλης μιλούν κορυφαία στελέχη αλλά υπάρχει έντονος προβληματισμός και δυσαρέκεια με την στάση.
Εν τω μεταξύ, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε πλάκα σε κυβερνητικό συνάδελφό του, ότι "ράβει κοστούμια" διότι σύντομα το κόμμα του θα αναλάβει τα ηνία της χώρας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρώην Υπουργός βγήκε κερδισμένος από την υπόθεση αυτή... Κέρδισε κάποιους φίλους από το ΠΑΣΟΚ και περισσότερους εχθρούς από τη Ν.Δ.



Τραγωδία...


Τι να πει κανείς σ' αυτή την μάνα... Πήγε στην Ιταλία να βρει τον γιο της που μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι είχε επιζήσει κάτω απ' τα χαλάσματα... Δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός. Την αναγνώριση έκανε επί τόπου ο θείος του παιδιού και όλοι εκεί πάγωσαν. Δεν ήξεραν πώς να της το πουν.

Κι εδώ στην Αθήνα, μια άλλη μάνα, ενός κοριτσιού που γύρισε σώα, είχε το θράσος να τα βάλει χθες βράδυ στο αεροδρόμιο με τον υφυπουργό εξωτερικών Θόδωρο Κασσίμη, επειδή λέει δεν περιποιήθηκαν τα παιδιά και δεν τους πρόσφεραν ούτε μια σοκολάτα! Και το πρωί στα κανάλια βγήκε φορώντας την γούνα της κι επανέλαβε τα ίδια. Την ίδια ώρα που η Άννα Κουφολιά έβγαινε ζωντανά στον Παπαδάκη από τα συντρίμια, τυλιγμένη με μια κουβέρτα και μας ζητούσε να προσευχηθούμε για τον Βασίλη. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Όσο για τον κύριο Κασσίμη, μπορεί χθες το πρωί να τον ξύπνησαν τα κανάλια και να ενημερώθηκε στον αέρα ότι αγνοούνταν 2 αδέλφια και είχαμε εκατοντάδες Έλληνες φοιτητές στους δρόμους μιας ισοπεδωμένης πόλης, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ενήργησε σωστά από κει και πέρα. Και αεροπλάνα μπήκαν αμέσως και όσοι φοιτητές ήθελαν να φύγουν έφυγαν άμεσα και για όσους έμειναν πίσω μαθαίνουμε ότι οι άνθρωποι του υπουργείου είναι κοντά τους. Τα σωστά να τα λέμε.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Στα μαλακά ο Παυλίδης...ΔΕΝ Παραιτούμαι...



'Ηπια η αντιμετώπιση του Παυλίδη από τα άλλα κόμματα. Με επίθεση περισσότερο στην κυβέρνηση και όχι στο πρόσωπο του Παυλίδη κινήθηκαν οι εισηγητές των αντιπολιτευόμενων κομμάτων. Κι εμείς περιμέναμε πράγματα και θαύματα...
Κι όχι μόνο εμείς. Βουλευτές της ΝΔ συζητούσαν νωρίτερα στο περιστύλιο της Βουλής πόσο μαλακά τον αντιμετώπισε η αντιπολίτευση. Οι κυβερνητικοί βουλευτές υποστηρίζουν οτι δεν θα αντέξει και θα παραιτηθεί, ωστόσο δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο. Άλλωστε μόλις το δηλωσε ότι παραιτούνται όσοι διαφωνούν με το κόμμα τους και την πολιτική τους.Γι αυτό και δεν θα παραιτηθεί.Περίπου 100 Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος παραμένουν στην βουλή για να ψηφίσουν. Τι;;; Κοντός ψαλμός... Βασικό μέλημά των περισσοτέρων, πάντως, να μην φανεί τι ψήφισαν καθώς μπορεί οι κάμερες να τους "τσιμπήσουν" ενώ στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το όνομά του καθενός.
Αυτός βέβαια θα πει τα δικά του τωρα στην "απολογία" του. Δεν περιμένουμε εκπλήξεις...

"Φλερτ" Σημίτη-Γιώργου


Το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου φλερτάρει έντονα με τον Κώστα Σημίτη και ότι ετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση για το ΠΑΣΟΚ είναι γνωστό. Βέβαια μάλλον σαν "αναγκαίο κακό" το βλέπει, προκειμένου να πετύχει μεγαλύτερη συσπείρωση των ψηφοφόρων του κόμματος στις ερχόμενες Ευρωεκλογές και στις ενδεχόμενες Βουλευτικές Εκλογές. Όλοι ξέρουμε ότι θα προτιμούσε ν'αφήσει στην άκρη τον προκάτοχό του.
Το θέμα είναι πώς βλέπουν οι υπόλοιποι στο ΠΑΣΟΚ το όλο θέμα. Ανώτατα στελέχη "συνελήφθησαν" σε πηγαδάκι στην Βουλή να σχολιάζουν θετικά την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Σημίτη για την Ευρωβουλή ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου , πλην όμως συμφώνησαν στο γεγονός ότι ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός Ευρωψηφοδελτίου. Αν και θα βοηθούσε πολύ το κόμμα , δεν αρμόζει η θέση αυτή σε έναν πρώην Πρωθυπουργό της Χώρας, σχολίασαν χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σημίτης μάλλον αναμένει πρόταση του ονόματός του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, για το οποίο πάντως θα πρέπει να περιμένει να σχηματιστεί και το ανάλογο πολιτικό σκηνικό...

Παυλίδης προ των πυλών...


...της εξόδου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας;
Τρία είναι τα σενάρια για τον πρώην υπουργό Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη: 1.Παραίτηση από το βουλευτικό του αξίωμα. 2.Ανεξαρτητοποίηση ή διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. 3.Να παραμείνει βουλευτής. Στις δυο τελευταίες περιπτώσεις θα συνεχίσει ν'αποτελεί και πονοκέφαλο στην Ρηγίλης και το Μαξίμου.
Η γραμμή για την αποψινή ψηφοφορία για την παραπομπή του στην προανακριτική επιτροπή είναι "ψηφίστε κατά βούληση".
Ο ίδιος, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, αρνείται πεισματικά να παραιτηθεί, αν και του ασκείται μεγάλη πίεση με πρωτοστατούντες τους Τραγάκη, Σιούφα και Ζαγορίτη. Έχει αρχίσει να ψυθιρίζεται ότι ίσως παραιτηθεί σήμερα το απόγευμα... Με επιφύλαξη, γιατί με τον Παυλίδη ποτέ δεν ξέρεις. Ίδωμεν...

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Τι τρέχει με την Νατάσα;;;;

Η υγεία της πρώτης κυρίας είναι το θέμα που κυριαρχεί στις συζητήσεις στους διαδρόμους της βουλής και των πολιτικών γραφείων το τελευταίο διάστημα. Η έντονη φημολογία ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει ανησυχήσει τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και όχι μόνο. Ο ένας ρωτά τον άλλον εάν γνωρίζει κάτι.
Το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες και ως επιχείρημα χρησιμοποιούν την καλή διάθεσή του τις τελευταίες μέρες. Συνεργάτες του ακούστηκαν να λένε: "Αν ήταν η Νατάσα άρρωστη, ο πρόεδρος θα ήταν τόσο ευδιάθετος στο ταξίδι για την Ζάκυνθο;"
Απ' ότι μάθαμε ο Καραμανλής αστειευόταν για τα σχόλια περί κούρασης...



SYNC BLOGS