Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

"Φλερτ" Σημίτη-Γιώργου


Το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου φλερτάρει έντονα με τον Κώστα Σημίτη και ότι ετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση για το ΠΑΣΟΚ είναι γνωστό. Βέβαια μάλλον σαν "αναγκαίο κακό" το βλέπει, προκειμένου να πετύχει μεγαλύτερη συσπείρωση των ψηφοφόρων του κόμματος στις ερχόμενες Ευρωεκλογές και στις ενδεχόμενες Βουλευτικές Εκλογές. Όλοι ξέρουμε ότι θα προτιμούσε ν'αφήσει στην άκρη τον προκάτοχό του.
Το θέμα είναι πώς βλέπουν οι υπόλοιποι στο ΠΑΣΟΚ το όλο θέμα. Ανώτατα στελέχη "συνελήφθησαν" σε πηγαδάκι στην Βουλή να σχολιάζουν θετικά την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Σημίτη για την Ευρωβουλή ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου , πλην όμως συμφώνησαν στο γεγονός ότι ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός Ευρωψηφοδελτίου. Αν και θα βοηθούσε πολύ το κόμμα , δεν αρμόζει η θέση αυτή σε έναν πρώην Πρωθυπουργό της Χώρας, σχολίασαν χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σημίτης μάλλον αναμένει πρόταση του ονόματός του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, για το οποίο πάντως θα πρέπει να περιμένει να σχηματιστεί και το ανάλογο πολιτικό σκηνικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS