Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Τον "έφαγε" η Όλγα

Σάλος είχε ξεσπάσει μετά τις Βουλευτικές εκλογές του 2007 στο Ρέθυμνο. Ο υποψήφιος Κωστής Σχοινάς μέχρι την τελευταία στιγμή κέρδιζε την έδρα και μάλιστα με διαφορά, αλλά με την εισαγωγή των ψή φων των ετεροδημοτών έχασε...στο νήμα με διαφορά 39 ψήφων από την συνυποψήφιά του Όλγα Κεφαλογιάννη ( κόρη του γνωστού πρώην Υπουργού που καταδικάστηκε πριν λίγο καιρό σε δίκη σχετική με την υπόθεση των Ζωνιανών).
Οι σάκοι με τους ψήφους των ετεροδημοτών άργησαν να φτάσουν στον προορισμό τους, επειδή...έχασε τον δρόμο ο αντιπρόσωπος, τον οποίο αναζητούσαν για ώρα. Οι ψηφοφόροι του Σχοινά εξοργισμένοι μιλούσαν για νοθεία. Μάλιστα το θέμα αυτό θα πρωταγωνιστούσε σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων αλλά κατα περίεργο τρόπο πάντα τελευταία στιγμή "κοβόταν".
Κάπως έτσι "κόπηκε" και ο Κ. Σχοινάς (τέθηκε για ένα χρόνο εκτός Ν.Δ.), χθες αργά το βράδυ, με "δημοκρατικές" διαδικασίες. Στελέχη της Ν.Δ. χαρακτηρίζουν ως αδικαιολόγητη την διαγραφή του.Το αξιοσημείωτο είναι ότι πάλι το θέμα αυτό πέρασε "στα ψιλά" των Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SYNC BLOGS