Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Τραγωδία...


Τι να πει κανείς σ' αυτή την μάνα... Πήγε στην Ιταλία να βρει τον γιο της που μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι είχε επιζήσει κάτω απ' τα χαλάσματα... Δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός. Την αναγνώριση έκανε επί τόπου ο θείος του παιδιού και όλοι εκεί πάγωσαν. Δεν ήξεραν πώς να της το πουν.

Κι εδώ στην Αθήνα, μια άλλη μάνα, ενός κοριτσιού που γύρισε σώα, είχε το θράσος να τα βάλει χθες βράδυ στο αεροδρόμιο με τον υφυπουργό εξωτερικών Θόδωρο Κασσίμη, επειδή λέει δεν περιποιήθηκαν τα παιδιά και δεν τους πρόσφεραν ούτε μια σοκολάτα! Και το πρωί στα κανάλια βγήκε φορώντας την γούνα της κι επανέλαβε τα ίδια. Την ίδια ώρα που η Άννα Κουφολιά έβγαινε ζωντανά στον Παπαδάκη από τα συντρίμια, τυλιγμένη με μια κουβέρτα και μας ζητούσε να προσευχηθούμε για τον Βασίλη. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Όσο για τον κύριο Κασσίμη, μπορεί χθες το πρωί να τον ξύπνησαν τα κανάλια και να ενημερώθηκε στον αέρα ότι αγνοούνταν 2 αδέλφια και είχαμε εκατοντάδες Έλληνες φοιτητές στους δρόμους μιας ισοπεδωμένης πόλης, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ενήργησε σωστά από κει και πέρα. Και αεροπλάνα μπήκαν αμέσως και όσοι φοιτητές ήθελαν να φύγουν έφυγαν άμεσα και για όσους έμειναν πίσω μαθαίνουμε ότι οι άνθρωποι του υπουργείου είναι κοντά τους. Τα σωστά να τα λέμε.

1 σχόλιο:

  1. <@>φιλε μου ειναι πολυ δυσκολες οι μερες για το τραγικο συμβαν του Βασιλη.δ
    Δυστηχως τα παιδια πρεπει να θαβουν τους γονεις,και οχι το αντιθετο.Καλη αρχη σου ευχομαι και φυσικα θα σε διαβαζω!Τα Σεβη μου!Σωκρατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SYNC BLOGS